Chat

Chat

×

  1. ПЛАЩАНЕ

1.1.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

 

1.1.2. С кредитна или дебитна карта.

 

1.1.3. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката. За целта при поръчка е необходимо да изберете начин на плащане „наложен платеж“. Дължимата сума се заплаща на куриера при доставката на пратката. В крайната сума не са включени транспортните разходи, които са според тарифния план на фирма ………….и се плащат при доставката.

 

1.2.1. След като в www.kamtex84.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

II. ДОСТАВКА

2.1.1.Доставките на територията на България се извършват чрез куриерска фирма……………., като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

2.1.2. Поръчките се доставят в рамките от ……………. работни дни.

2.1.3. Поръчка на стойност над …………лева куриерската услуга не се заплаща. При поръчка под посочената стойност доставката е за сметка на клиента в размер на …………. лева. В Доставките към Европейския съюз са в рамките на …………работни дни и се заплащат в размер от ……..лева / ………евро.

2.1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма ……………..в съответния град.

2.1.5. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма……………, така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.