Chat

Chat

×

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

I.Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на Спиди;

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на адрес:

2.1.1. Клиентът има възможността да върне или замени закупен продукт посредством www.kamtex84.bg в едноседмичен срок от датата на получаване.

Причините за това може да са както следва:

•Смяна на размера

•Неудовлетвореност от търговският вид на продукта

•Промяна на решението относно направената покупка

 

2.1.2. При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента. В случай на грешка от страна на www.kamtex84.bg транспортните такси се поемат от последните. При замяна, новия модел се изпраща на клиента след като вече закупеният бъде върнат. При окончателно върнат продукт клиентът получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на една работна седмица.

2.1.3. Заявката за връщане на стоката  трябва да е подадена писмено на посочения от www.kamtex84.bg електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката,телефон за връзка,лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката

 

2.1.4. Стоката трябва да е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим)

2.1.5. Стоката трябва да бъде придружена от оригиналните документи, издадени отwww.kamtex84.bg – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);

 

2.1.6. www.kamtex84.bg си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Моля свържете се с нас за повече информация.