Chat

Chat

×

“Камтекс 84” EООД е бързо развиваща се фирма в производството на работно облекло. Основана през 2013г. тя успя да създаде стабилни позиции на пазара. Дейността ни е свързана основно с производство и продажба на зимни, летни и специални работни облекла, за всяка работна среда. Предлагаме и богата продуктова гама от лични предпазни средства – работни обувки, ботуши, ръкавици, височинна защита, антифони, защитни каски, дихателна защита, очила, аксесоари и други средства, свързани с охрана на труда, отговарящи на европейските стандарти и норми за качество. Клиентите ни могат да се възползват и от услугата за поставяне на фирмени надписи – ситопечат и бродерия, в зависимост от предпочитанията и изискванията им.

Производствената база на “Камтекс 84” EООД се намира в гр.Златоград. Предпирятието е оборудвано с модерна техника и разполага с квалифициран персонал от кадри с дългогодишен опит в изработката и дизайна на облеклата. Работните дрехи могат да бъдат изработени по  модел на клиента.

Дистрибуторската ни мрежа е добре развита.Основният ни офис се намира в гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе”№17. Фирмени представители имаме в София, Стара Загора, Бургас и Гърция.

Всички материали и продукти закупени от доставчици отговарят на европейските изисквания и стандарти.

Целта на фирмата е да създава качествени облекла, за да могат клиентитени да са очаровани и спечелени за постоянно!