Изберете страница

За нас

Камтекс 84 ЕООД специализира в изработването и доставката на защитно работно облекло и лични предпазни средства. Нашите продукти осигуряват безопасни и здравословни условия на труд.

Дружеството използва минимален набор от подизпълнители, като така осъществява максимален контрол върху качеството и изработката на направените поръчки. Предприятието разполага също с голяма производствена база, оборудвано с модерна техника за производство, собствен транспорт за осъществяване на доставките и квалифициран отдел, ангажиран с печатането и брандирането на работното облекло.

В нашият 10-годишен опит работим основно със 100% памук, 100% полиестер, софтшел материя, трудногорими и трикотажни платове, посрещайки нуждите на над 3000 доволни клиенти.

Какво означава Камтекс 84

Над 3000 доволни клиенти от цялата страна

Богат асортимент от професионални стоки

Предоставяне на продуктови мостри за цяла България

Детайлна презентация на отличителните характеристики на продуктите

Лично производство за независимост от подизпълнители

Доставка с куриер до всяка точка на България

Изпълнение на поръчките в договорените срокове

Мисия

Нашата мисия е създаването на надеждно и сигурно работно облекло, използвайки съвременна технология за осигуряване на доверие към нас като специалисти в тази област.

Визия

Завоюване на по – големи пазарни позиции, удовлетворявайки нуждите на по – голяма аудитория от потребители.

Цели

Да отговорим на нуждите на пазара и да задоволим търсенето на сигурност по време на работния процес. Да бъдем максимално полезни на клиентите си и да им оказваме постоянна подкрепа. Да изпълняваме последователно своите обещания и да се стремим да изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти.

Ценности

Трудолюбие, доверие, екипна работа, изпълнение на сроковете, точност.

Сертификати